Haft en jätte bra helg, i lördags åkte vi till bergianska trädgården och igår va vi och bada i åkersberga. Blev lite för mkt sol bara så e öm nu. men men det går över. Vet inte vad vi ska hitta på idag måste åka å köpa solskydd iaf sen så har jag inte mkt planerat. Killen jobbar sista veckan nu sen har han semester ska bli skönt att slippa va helt ensam hemma med lill tjejen. Man orkar göra mer när man är 2 st. Klockan är inte ens 8 gick upp jätte tidigt idag. Har redan duschat och är i stort sätt klar att röra mig ut. Men får se vad vi orkar idag.

Vad händer idag?

Min vardag Kommentera


Haft en jätte bra helg, i lördags åkte vi till bergianska trädgården och igår va vi och bada i åkersberga. Blev lite för mkt sol bara så e öm nu. men men det går över. Vet inte vad vi ska hitta på idag måste åka å köpa solskydd iaf sen så har jag inte mkt planerat. Killen jobbar sista veckan nu sen har han semester ska bli skönt att slippa va helt ensam hemma med lill tjejen. Man orkar göra mer när man är 2 st. Klockan är inte ens 8 gick upp jätte tidigt idag. Har redan duschat och är i stort sätt klar att röra mig ut. Men får se vad vi orkar idag.Igår hade vi  Danne och hans tjej Carro över på middag. Robin skulle varit med oxå. Men vad som hände med honom är en annan historia. ;) Dottern va snäll hela dagen igår va så orolig att hon skulle bråka in i det sista men nepp hon gjorde allt som hon skulle igår. Lagom kom hon i säng oxå innan danne och carro kom. De kom runt 8. Så då tände vi grillen, killarna kollade fotbollen. Men suck ingen vinst danne va inge vidare gla för de. :P Men men. Kvällen gick vidare. Satt ute på ballkongen, hade tagit ut köksbordet så vi satt där hela kvällen och prata om allt möjligt. Jag måste säga att jag hade jätte trevligt!  
Fråga inte vad jag gör, nått iaf!


För ni är söta


För att vi e knäppa! Skulle jag tro.

Min vardag En kommentar


Igår hade vi  Danne och hans tjej Carro över på middag. Robin skulle varit med oxå. Men vad som hände med honom är en annan historia. ;) Dottern va snäll hela dagen igår va så orolig att hon skulle bråka in i det sista men nepp hon gjorde allt som hon skulle igår. Lagom kom hon i säng oxå innan danne och carro kom. De kom runt 8. Så då tände vi grillen, killarna kollade fotbollen. Men suck ingen vinst danne va inge vidare gla för de. :P Men men. Kvällen gick vidare. Satt ute på ballkongen, hade tagit ut köksbordet så vi satt där hela kvällen och prata om allt möjligt. Jag måste säga att jag hade jätte trevligt!  
Fråga inte vad jag gör, nått iaf!


För ni är sötaSnart är smärtan i magen över, så skönt. :) Lagom till att man ska ner i tvättstugan. Känns så himla skönt att slippa slänga in en maskin åt gången. Verkligen saknat att kunna tvätta 3 maskiner samtidigt! ;) Killen drog iväg för att köra en polare och dottern la sig nys. Så nu är det lugnt hemma, nästan för tyst bara. Har varit en underbart fin dag idag!

Äntligen snart borta

Min vardag Kommentera

Snart är smärtan i magen över, så skönt. :) Lagom till att man ska ner i tvättstugan. Känns så himla skönt att slippa slänga in en maskin åt gången. Verkligen saknat att kunna tvätta 3 maskiner samtidigt! ;) Killen drog iväg för att köra en polare och dottern la sig nys. Så nu är det lugnt hemma, nästan för tyst bara. Har varit en underbart fin dag idag!