Tiden går fort som vanligt! Imorgon får vi nycklarna till nya lägenheten så snart vallentuna bo. Får se hur fort tiden går till juni då jag flyttar dit permanent. 


Dags att flytta!

Min vardag Kommentera


Tiden går fort som vanligt! Imorgon får vi nycklarna till nya lägenheten så snart vallentuna bo. Får se hur fort tiden går till juni då jag flyttar dit permanent. 
Idag var det en riktigt fin dag, men nu är det mulet och grått. Så mysigt när det känns som vår. Har haft en helt okej dag i skolan. Nu e man hemma och tar det lugnt. Killen drog nyss till gymmet å själv ska jag sätta mig och äta middag om en stund. Tänkte bara skriva av mig lite :P Inte för att jag har så mkt att berätta men iaf. Conny och Betty kommer över ikväll, ska bli trevligt. Träffade min syster i stan i går. Hon var nere i stockholm för att hon skulle till tingsrätten. Å det ligger jätte nära min skola så jag visa henne vägen. Fast fick virra runt å leta efter henne hehe ;) Men allting gick jätte bra för henne i rätten iaf. Vill inte gå in på vad det handla om, men hon kanske nämner det i sin blogg vem vet. Killen hämtade mig i danderyd efter skolan idag, så vi åkte lite i djursholm å då kom jag på att min bror bor ju i näsby hehe så tänkte att killen kanske ville se vart, så vi åkte förbi huset där han bor. Försökte ringa honom men han svarde inte så vi åkte vidare. Men på vägen från huset där han bor så säger killen men där är han ju. Va ne de e väll inte han? sa jag. Men jo det var de, så jag öppnade bil dörren å ropa på honom. Pratade lite med honom sen så sa jag att vi kunde åka förbi å visa vart vi ska flytta så han satte sig i bilen med oss. Å så åkte vi förbi kragstalund. Va ett tag sedan jag prata med bror min så va kul att vi han se honom å få honom att åka med. Sedan körde vi hem honom. Å vi åkte hemmåt. Dottern somnade i bilen. :) När vi kom hem tog vi det bara lugnt. Fast jag kom på att jag skulle kolla räkningar å fan skulle inte gjort det, för kommunen hade gjort ett fel med dagis avgiften. Den skulle sänkas från maxtaxan till ca hälften å nu va de maxtaxa iaf. Blir så sur. Så har suttit å ringt runt lite nu. Men fick tips att jag skulle ringa på måndag ist, så då får jag göra de. Inte kul när man måste sitta å ringa runt å maila massa olika enheter. fy vad jag inte tycker om det. Men man får inge val. Har jätte ont i huvudet å e jätte trött. Hoppas det går över om ett tag så man kan ha lite trevligt ikväll. Dags att äta nu. <3Fredag!

Min vardag Kommentera


Idag var det en riktigt fin dag, men nu är det mulet och grått. Så mysigt när det känns som vår. Har haft en helt okej dag i skolan. Nu e man hemma och tar det lugnt. Killen drog nyss till gymmet å själv ska jag sätta mig och äta middag om en stund. Tänkte bara skriva av mig lite :P Inte för att jag har så mkt att berätta men iaf. Conny och Betty kommer över ikväll, ska bli trevligt. Träffade min syster i stan i går. Hon var nere i stockholm för att hon skulle till tingsrätten. Å det ligger jätte nära min skola så jag visa henne vägen. Fast fick virra runt å leta efter henne hehe ;) Men allting gick jätte bra för henne i rätten iaf. Vill inte gå in på vad det handla om, men hon kanske nämner det i sin blogg vem vet. Killen hämtade mig i danderyd efter skolan idag, så vi åkte lite i djursholm å då kom jag på att min bror bor ju i näsby hehe så tänkte att killen kanske ville se vart, så vi åkte förbi huset där han bor. Försökte ringa honom men han svarde inte så vi åkte vidare. Men på vägen från huset där han bor så säger killen men där är han ju. Va ne de e väll inte han? sa jag. Men jo det var de, så jag öppnade bil dörren å ropa på honom. Pratade lite med honom sen så sa jag att vi kunde åka förbi å visa vart vi ska flytta så han satte sig i bilen med oss. Å så åkte vi förbi kragstalund. Va ett tag sedan jag prata med bror min så va kul att vi han se honom å få honom att åka med. Sedan körde vi hem honom. Å vi åkte hemmåt. Dottern somnade i bilen. :) När vi kom hem tog vi det bara lugnt. Fast jag kom på att jag skulle kolla räkningar å fan skulle inte gjort det, för kommunen hade gjort ett fel med dagis avgiften. Den skulle sänkas från maxtaxan till ca hälften å nu va de maxtaxa iaf. Blir så sur. Så har suttit å ringt runt lite nu. Men fick tips att jag skulle ringa på måndag ist, så då får jag göra de. Inte kul när man måste sitta å ringa runt å maila massa olika enheter. fy vad jag inte tycker om det. Men man får inge val. Har jätte ont i huvudet å e jätte trött. Hoppas det går över om ett tag så man kan ha lite trevligt ikväll. Dags att äta nu. <3