2012 Ett nytt år, ett nytt liv, en ny tidslinje, ett nytt jag, ett nytt vi <3

Kommentera

Idag är dag 3 av 365 dagar på år 2012. Känns ganska overkligt må jag säga. Detta år kommer vara fullt med nya förändringar. Börjar bli den jag en gång övergav 2010 och 2011. Dessa 2 år bestod av tragiska minnen och sjuka livs öden må hata dessa år men det gav mig så otroligt mycket nytta till 2012. Jag har lärt mig att aldrig ta en killes frihet ifrån honom så vad min kille än vill göra så säger jag aldrig nej även om de så skulle vara att han vill dra utomland i 1 månad. Bara hyran blir betald å de finns mat på bordet så är han fri att åka när han vill. Det är hans liv man kan inte bestämma över andra om man själv inte vill bli bestäms över så ser jag på saken. :D Alla människor borde få ängna tid åt sina privata intressen så mkt som dom känner för.
Jag har inlett det nya året men familj och vänner, Dag nr 1 på detta år blev riktigt lyckad känner mig väldigt nöjd, kvällen blev nästintill magisk. Dag nr 2 var igår och den dagen tog jag mig till gymmet och fixade lite ärenden samt umgicks med en kär vän och mötte upp killen efter jobbet. Idag dag nr 3 har jag prioriterat en bok som jag läst 3 kapitel i redan för att sedan ta med mig en kaffe ut på en promenad längs larsbergs klipporna och fotat lite. Nu väntar jag på att mobilen ska ladda klart åh hoppas på att möta upp killen om jag hinner. Jag e så dålig på att möta han vid jobbet numera när han bytt frå Tele2 till 3. Men men. :) Tror han älskar mig lika mkt för det. Han har fått några fina bilder idag iaf på ett nattlinne vi köpte på rean så tror han är rätt lycklig. Haft film maraton här hemma känns det som detta år får se hur de blir alla andra dagar.
I mellan dagarna var det många relationer som bröts till min förvånig. Men ånga nya relationer har oxå påbörjats 2012 ska bli spännande och se om detta blir ett kärleks år lr inte. För min del blir det nog ett år av kärlek killen är full av lycka som ska få bli pappa till sommaren om allting går som det ska. Dottern är lycklig som ska få bli stora syster äntligen efter 5 år. Hon fick vänta länge hon men nu så. Själv vet jag inte hur lyckl8ig jag är när det gäller ett barn till men graviditeten börjar samarbeta nu så börjar kännas bättre. Haft låga järnvärden, illamående, näsblod och feber första tiden men får se biverkningarna är kvar än men börjar väll kanske vänja mig vid dem.
Det ska bli kul att se magen växa vecka för vecka.